Gedetailleerde parameters:
Functie:       afvallen van het lichaam, rimpel verwijderen, huidverstrakking
Voltage:       AC110V / 220V 50-60Hz
Scherm:      kleuren touchscreen
Cryo-handvatten:         3 stks (groot, midden, klein)
Cavitatie handvat:        1 stks
Body RF-handgreep:   1 st
Lipo-laserkussentjes:  6 stks (4 grote, 2 kleine) 9 diodes / elk kussen
Cavitatie frequentie:    40 Khz
Vacuüm:      650 mmHg
RF:              1-5 MHZ
Welke voordelen kan onze machine u bieden?
1.-10 ℃ tot 10 ℃ van tweekanaals systeem van cryolipolysis
2. Diepe verwarming RF smelttechnologie
3.40K cavitatie cellulite technologie
4.Do not chirurgie en anesthesie om het proces te voltooien
5. Geen ruig fenomeen veroorzaken
6. Zal niet leiden tot bloeden en bloeden stasis fenomeen
7. Niet-invasief zonder letsel, heeft geen invloed op de normale levensduur
8. Geen bijwerkingen, significant effect, geen rebound
cryolipolysis zorgt voor
afvallen van het lichaam en dubbele kin verwijderen

Cryolipolysis Technology
Cryolipolysis is een baanbrekende, niet-invasieve procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van koelingstechnologie om vetloos zonder chirurgie te elimineren. Het maakt gebruik van geavanceerde koelingstechnologie om op selectieve wijze vetophopingen te richten en vetcellen te verwijderen door een geleidelijk proces dat de omliggende weefsels niet beschadigt, ongewenst vet vermindert. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan precieze koeling, activeren ze een proces van natuurlijke verwijdering dat geleidelijk de dikte van de vetlaag vermindert. En de vetcellen in het behandelde gebied worden voorzichtig geëlimineerd door het normale metabolismeproces van het lichaam om ongewenst vet te verwijderen.
40K cavitatie
Een sterke geluidsgolfexplosie-vetkop met een collectieve sterke geluidsgolfkop, een sterke geluidsgolf van 40 kHz kan naar het menselijk lichaam worden uitgezonden om de vetcellen hevig te beïnvloeden en wrijvingsbewegingen tussen de vetcellen te veroorzaken. Dit kan een effectieve consumptie van calorieën en vocht in vetcellen en verminderen de grootte van vetcellen. Wat meer is, geluidsgolventrillingen kunnen een felle impact van vetcellen veroorzaken om ze onmiddellijk te doen ontploffen, de hoeveelheid vetcellen te verminderen en daardoor de effecten van het verwijderen van vet te bereiken.
Multipolaire RF 5M Hz
Radiofrequentie is een oscillatiesnelheid in het bereik van ongeveer 3KHZ tot 10 MHZ. Met de hoge frequentie van de radiogolven kan het diep in de vette huidlaag dringen, het vetmembraan afbreken, de collageenvorming veranderen, de firbroblastmigratie stimuleren en nieuw collageen neerleggen. De meeste RF-energie komt in de diepere huidlaag terecht, maakt de dermale huidlaag dikker, vermindert de rimpeldiepte, laat de huid steviger worden met de contour omhoog.

cryolipolyse apparaat voor systemische behandeling
Toepassingen:
1. Lichaam vormgeven, vet oplossen, de cellulitis afstoten
2.Lymfatische drainage, bevordering van de bloedsomloop van het metabolisme
3.Verwijder het overtollige water en voorkom dat het vet zich ophoopt
4. Aanscherping huid, versterken huid elasticiteit, huid lift
5.Clear buikrimpels, vooral de striae
6.Complementing van het collageen, huidverjonging
7. Laatste Cooling-therapie met afslanklaser en cavitatie zuivere 40K en radiofrequentiesondes
Goed afslankend effect ! ! !
Disclaimer: resultaten zijn mogelijk niet typisch of worden verwacht voor iedereen. De informatie op deze website is ter referentie.
cryolipolyse apparaat detail
Vraag en antwoord:
Vraag: HOE LANG IS ELKE BEHANDELING? HOEVEEL BEHANDELINGEN ZAL IK NODIG HEBBEN?
A: Uw arts voor Cryolipolyse helpt u een geïndividualiseerd behandelplan op te stellen dat is afgestemd op uw specifieke doelen. De nieuwste technologie van Cryolipolysis kan een patiënt in 35-60 minuten behandelen, sommige patiënten hebben meer dan één behandeling tijdens hetzelfde kantoorbezoek. Sommige praktijken hebben zelfs meerdere Cryolipolysis-systemen en applicators, dus het is mogelijk voor een patiënt om meerdere gebieden tegelijk te behandelen. Normaal zijn 1-3 behandelingen nodig voor 1 behandelgebied.
Vraag: IK HOU NIET VAN MIJN DUBBELE KAN. KAN DE PROJECTEN VAN CRYOLIPOLYSE ME HELPEN MEEN VERLIEZEN?
A: Ja! We hebben een speciale handgreep voor dubbele kinbehandeling, patiënten zien resultaten na slechts 1 tot 2 bezoeken.
Vraag: KAN DE CRYOLIPOLYSEPROCEDURE ALLEEN VET OP MIJN LICHAAM VERMINDEREN?
A: Ja. Onze machine kan bijna alle zichtbare vetuitstulpingen in het ondergebied, de dij, de buik en de flank, samen met bh-vet, rugvet en onder de billen (ook bekend als bananenbroodje) doen
Vraag: WAT VOELT HET ZOALS?
A: Terwijl het afkoelen de eerste paar minuten begint, voel je je meestal intens verkouden. Dit verdwijnt snel. Bij sommige applicators voel je wat trekken als er zuigkracht wordt toegepast. Het gebied wordt over het algemeen gevoelloos binnen 5 tot 10 minuten tijdens de behandeling. Veel mensen lezen, bekijken video's, werken op hun laptop of nemen zelfs een dutje tijdens hun behandeling met Cryolipolysis.
Na de behandeling kunt u een beetje tintelen als het gebied gedurende 2 of 3 minuten wordt gemasseerd. Patiënten zijn gewoonlijk in staat om na hun afspraak terug te keren naar normale activiteiten.
Vraag: WAAR GAAT HET VET? ZIJN DE RESULTATEN PERMANENT?
A: Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), sterven ze en worden ze op natuurlijke wijze verwerkt en uit het lichaam verwijderd. Zodra de behandelde vetcellen zijn verdwenen, zijn ze voorgoed verdwenen.
Vraag: IS DE PROCEDURE VOOR CRYOLIPOLYSE VEILIG?
A: Ja, de Cryolipolysis-procedure is CE-goedgekeurd voor de behandeling van zichtbare vetophopingen in het ondergebied, de dij, de buik en de flank.
OVER ONS
1. Honeytik Technology Co, LTD is een professionele fabrikant van hifu schoonheid machine.
2. We hebben apparatuur vervaardigd voor een aantal Top Medical Groups uit de VS, Spanje, Korea en Duitsland met de looptijd van OEM sinds het jaar 2007.
3. Ons bedrijf heeft onafhankelijke import- en exportrechten. Zo kunnen we verschillende soorten apparatuur aan klanten wereldwijd distribueren.
4. Sommige van onze producten hebben Europese CE, FDA, ISO9001: 2001, ISO13485: 2003 en andere certificeringen.
5. Ons principe: "Geloofwaardigheid Supremacy, en Customer First"
6. Onze belofte: "Producten van hoge kwaliteit en uitstekende service"
7. Onze waarde: "Eerlijk zijn, het beste doen en langdurige ontwikkeling"
8. Ons doel: "Ontwikkel een leider in de schoonheidsindustrie in de wereld"
CERTIFICATIE
 
CE Certification
SAFETY TEST REPORT
EMC TEST REPORT
Contact Us